Primăria Reşiţa a fentat Codul Galben

Pe străzile municipiului s-a circulat destul de bine în ciuda căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile. Nu s-au înregistrat probleme majore şi, poate cel mai important, niciun drum din oraş nu a fost închis.

Timp de trei zile, echipele serviciului de deszăpezire au lucrat non-stop pentru a asigura circulaţia autoturismelor şi pietonilor în condiţii cât mai bune. “În perioada 3-6 februarie, s-a efectuat serviciul de deszăpezire în condiţiile unui cod galben. Au fost folosite circa 400 de tone de material antiderapant, utilaje din dotare şi închiriate, şase utilaje cu lamă, trei tractoare cu plug şi două maşini cu răspândire manuală. Am avut un personal de 15 oameni pe schimb, a fost asigurată permanenţă şi, cred eu, colegii de la Direcţia de Întreţinere a Patrimoniului au făcut faţă”, a declarat primarul Mihai Stepanescu.
Nu au fost şi nu sunt drumuri municipale închise, dar pe mai multe străduţe şi alei se circulă ceva mai greu, utilajele de deszăpezire fiind imposibil să ajungă acolo. Cetăţenii nu trebuie însă să uite că şi ei au obligaţia de a pune mâna pe lopată şi a curăţa împrejurimile locuinţelor.