Prostituție turistică în Munții Banatului!

offroad ilegal în muntele semenic
casinoherculane by sungarden

Off Road ilegal în Munții Semenicului! Semnalul de alarmă e tras de politicianul Alexandru Borza, mare iubitor de natură!

Consilier local municipal la Reșița, Alexandru Borza i-a prins în flagrant pe mai mulți cetățeni străini care au lăsat în pădurile Semenicului, sub greutatea vehiculelor 4X4, urmele disprețului acestora față de natură. Dacă în țările din care provin nu îndrăznesc să distrugă tot ce e verde și frumos, pentru că legea îi trimite în spatele gratiilor, în Caraș-Severin cutreieră munții și pădurile fără nicio jenă.

Politicianul era ieri într-una din obișnuitele sale ture prin zonele mirifice ale Bantului Montan când a întâlnit mai multe mașini off road înmatriculate în Germania și Belgia. Mai exact, în Munții Semenicului, pe Cracul Verendinului, la obârșiile pârâului Teregova, într-o zonă cu o natură splendidă, cu pâlcuri de pădure, fânețe și pășuni, a precizat Borza.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„I-am întrebat destul de agresiv dacă știu că este ilegal și imoral ce fac acolo. Au răspuns că DA și că își cer scuze. Să le fie rușine celor care aduc străini să practice astfel de activități la noi în munți. Pentru că este ilegal să părăsești drumul cu un vehicul motorizat. În pădure nu permite Codul Silvic. Pe pășunile sau fânețele oamenilor evident nu-i voie. În ariile protejate cu atât mai mult nu-i voie!”, s-a revoltat alesul local.

Astfel de „iubitori de natură” sunt întâlniți la tot pasul prin Munții  Banatului. Pe două sau patru roți, brăzdează pădurile și pășunile cu bolizii lor. De prea puține ori distracția costă. „Ce facem domnilor? Aducem străini să facă la noi ceea ce la ei nu-i îngăduit? Ăsta nu-i turism, asta-i prostituție turistică!”, a conchis Alexandru Borza.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/