Prostiile președintelui Dunca nu se achită din buzunarele cărășenilor!

dunca romeo proces

Președintele Romeo Dunca nu-și poate plăti avocat din bani publici în procesul cu Alina Stancovici! Asta, deși Spitalul Județean de Urgență Reșița aproape s-a vindecat, în numai 3 luni!

Demiterea Alinei Stancovici din funcția de manager al Județeanului a fost făcută la limita legii, poate chiar dincolo de ea, au avertizat mai toți juriștii la vremea respectivă. Romeo Dunca a riscat și se felicită acum, deoarece spitalul pare să fi fost resuscitat în mod miraculos. În numai 3 luni! Cel puțin așa arată cifrele contabile. Și tot în acest sens se vorbește pe holurile și în cabinetele spitalului.

Alina Stancovici l-a chemat pe președintele Dunca în judecată, acuzându-l că a demis-o printr-o dispoziție nelegală. Înfrânt deja în instanță în alte câteva rânduri de fostul manager, Romeo Dunca încearcă să-și maximizeze șansele de câștig în sala de judecată. A cerut în acest scop consilierilor județeni să-i aprobe angajarea unui avocat. Solicitarea i-a fost respinsă, opoziția, majoritară astăzi în plenul CJ, i-a sugerat să bage mâna în propriul buzunar, pentru că a semnat dispoziția de revocare a Alinei Stancovici în ciuda tuturor avertismentelor.

dacus 05 iulie 2024

„N-am acceptat angajarea serviciilor juridice pentru niște prostii pe care le-a făcut Romeo Dunca. Probabil că se simte amenințat, știe că pierde procesele. Argumentul nostru a fost că poate veni orice avocat din lumea asta, pe o prostie și o chestiune nelegală oricum va pierde!”, a motivat consilierul județean PSD Ioan Crina.

Romeo Dunca a avertizat la rândul său asupra unui pericol și mai mare. Acela de a se întoarce Alina Stancovici în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița. „E normal să plătesc avocatul din banii Consiliului Județean pentru că eu am făcut asta din calitate de președinte CJ. Spitalul a încasat cu 300.000 de lei mai mult numai luna trecută față de perioada când era doamna Stancovici. Nu contează ce s-a schimbat în bine la spital? Știam că nu o să treacă, dar medicii, pacienții cred că vor vedea penibil acest demers. Treaba la spital merge mai bine, mult mai bine. În caz că va avea câștig de cauză doamna, e păcat că îl pierdem pe domnul Laza!”, a replicat Romeo Dunca.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/