Promoțiile continuă la Diverta!

po 1000x100px (4)

Librăria Diverta, din incinta centrului comercial Nera Shoping Center, continuă campania reducerilor pornită în luna iunie, pentru a încuraja cititul. Ce  trebuie să faci? Este simplu, trebuie doar să te prezinți la librăria Diverta și să alegi cărțile care îți plac, la un preț foarte mic.

Ca și în luna iulie, și în luna august în cadrul librăriei Diverta poți cumpăra cărțile preferate la o ofertă de nerefuzat. Diverta îți vinde „cultura” la un preț de invidiat, astfel că promoțiile sunt nelipsite. Astfel în perioada 1–31 august ofertele curg în cadrul librăriei. La Editura Nemira, începând din 1 august, ai orice titlu cu o reducere de 15 la sută. La două cărți House of Guide cumpărate, primești una cadou. De 10 procente au parte și copiii, Editura Litera oferă o reducere excelentă pentru toate titlurile.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646141077056″]

Mai mult decât atât, cartea lunii este „Cum să iubești bărbații”, scrisă de Mihaela Rădulescu, îți este oferită de librărie la un preț șoc. Diverta te răsplătește chiar și cu bani, dacă ai card de fidelitate. Astfel, 2 procente din valoarea cumpărăturilor se întorc la client prin punctele acumulate pe card. În plus, cumpărătorii au 5 la sută reducere la bonul primei cumpărături la eliberarea cardului.