Promisiunile populiste din campanie, fumigene menite să acopere adevăratele interese ale grupărilor mafiote din PSD!

Bilanţul celor şase luni de guvernare dănciliană, aşa cum a fost prezentat de premier, nu are nicio legătură cu realitatea, arată deputatul PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean.

„Bilanțul real al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu nu seamănă deloc cu cel prezentat ieri de Premier. Măsurile luate de PSD-ALDE au generat inflație, deficit bugetar, dezechilibre macroeconomice și scumpiri, toate afectându-i pe români în mod direct. Promisiunile populiste din campanie s-au dovedit a fi fumigene menite să acopere adevăratele interese ale grupărilor mafiote din PSD: controlul justiției!“, subliniază deputatul Valeria Schelean.

Potrivit parlamentarului liberal de Caraş-Severin, din cauza PSD-ALDE, România înregistrează astăzi: cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană: +5,4% în luna iunie!; creșterea ROBOR-ului de la 2,05% la începutul anului la 3,41% în luna iulie!; scumpiri majore la gaze și energie electrică!; 0 km noi de autostradă!; 0% creștere economică, față de ultimul trimestru din 2017!; deficit comercial de 5 miliarde de euro!; cel mai mare deficit bugetar în primele cinci luni ale anului: 8,14 miliarde de lei!; doar promisiuni!

„Degringolada bugetară și haosul economic al guvernărilor lui Dragnea și Tăriceanu trebuie să înceteze. Marionetele lor din Guvernul României trebuie să-și dea demisia, pentru că fac tot mai mult rău românilor“, mai transmite Valeria Schelean.