Promisiuni, pe apa Dunării! Torma îl așteaptă pe Hurduzeu să pună bacul în mișcare!

casinoherculane by sungarden

Eforturile administrației publice locale din Moldova Nouă și împrumutul bancar care va fi returnat de la bugetul local făcut pentru salvarea unui proiect deosebit de important pentru oraș și pentru întreaga zonă, chiar pentru tot județul, sunt deocamdată în zadar. Și asta pentru că partenerul Primăriei în acest proiect, Consiliul Județean Caraș-Severin, bate pasul pe loc. Asta în ciuda promisiunilor și angajamentelor luate!

„După ce guvernarea PSD vorbește mult și face puțin, avem aceeași situație și la nivelul județului Caraș-Severin. După ce am preluat în comă proiectul cu punctul vamal de trecere a frontierei cu bacul de la vechea administrație, am decis că trebuie să ne asumăm finalizarea proiectului prin accesarea unui credit, proiect care ar revitaliza relațiile dintre România și Serbia și ar aduce un plus pentru comunitatea noastră. Am realizat proiectul în timp record, aproximativ 9 luni, și am sperat ca liderul de proiect, Consiliul Județean Caraș-Severin, sa deschidă punctul vamal conform obligațiilor din proiect”, a explicat primarul Adrian Torma.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Numai că lucrurile nu s-au mișcat deloc așa cum sperau edilul-șef și întreaga comunitate de pe malul Dunării. Conducerea Consiliului Județean promisese că în martie, cel târziu în aprilie, bacul va fi funcțional. Greu de crezut că se va întâmpla așa. „Din păcate, promisiunea nu a fost onorată și, în plus, nici nu dau semne că ar avea interes să pună în funcțiune acest proiect important pentru Clisura Dunării. Primăria Moldova Nouă și-a îndeplinit toate obligațiile și așteptăm Consiliul Județean să își îndeplinească rolul de lider de proiect. Apropo… și prefectul face parte din același film… vorbă multă,  fapte puține!”, a mai spus Adrian Torma, vizibil deranjat de atitudinea autorităților județene.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/