Promisiuni electorale în cadrul celui mai tare festival balcanic

Cel mai tare festival balcanic s-a încheiat cu brio în comuna Berzasca! Programul artistic desăvârșit a fost presărat și cu promisiuni politice, anunțul reabilitării stadionului din comunitate fiind făcut chiar înainte de prestația artistului Ștefan Bănică Junior.

Muzică și interpreți de cea mai bună calitate! Așa pot fi caracterizate cele două zile (9-10 august) dedicate primei ediții a festivalului de muzică balcanică, a cărui gazdă a fost, în acest an, comuna Berzasca de pe Clisura Dunării, cea care, totodată, le-a dat și o lecție celorlalte administrații publice locale organizând fastuosul eveniment doar din sponsorizări și sume adunate de la oamenii de bună credință.

Dacă în prima seară a festivalului comunitățile sârbești de pe Clisura Dunării s-au putut bucura atât de muzica, cât și de prezența artiștilor din Serbia (Rada Manojlovic, Mitar Miric și Snejana Babic), în seara de 10 august, muzica românească a fost regina balului. Starea de bine și voia bună le-au fost transmise publicului, mai întâi, prin intermediul folclorului, parada costumelor populare și măiestria execuției dansurilor purtând semnătura ansamblului folcloric „Bocșana”. Emoțiile au început să-i cuprindă pe toți cei prezenți odată cu apariția pe scenă a solistei Maria Olteanu, cea care a demonstrat că este o adevărată enciclopedie, adaptându-se tuturor genurilor muzicale.

Pentru o parte din oamenii prezenți la eveniment care încă mai tânjeau după muzica din ziua precedentă, Kristina Voicu Bella, românca ce cântă fără cusur în limba sârbă, le-a îndeplinit dorința și a interpretat câteva melodii din repertoriul vecinilor de pe celălalt mal al Dunării. De asemenea, publicul tânăr și nu numai a întâmpinat-o așa cum se cuvine pe Nicoleta Nucă. Artista a menținut energia pozitivă a celor prezenți mai ceva ca o flacără vie.

După momentul tinerei artiste, înainte ca Ștefan Bănică Junior să urce pe scenă și să-i ducă într-o altă dimensiune pe toți cei prezenți, organizatorii festivalului au ținut să le transmită locuitorilor din Berzasca că deputatul Luminița Jivan va face toate demersurile necesare la București pentru ca stadionul din comună, gazda armatei de artiști din cadrul „Berzasca Balkan Fest 2019”, să capete o nouă înfățișare.

Spectacolul muzical a fost urmat de focul de artificii, oamenii prezenți la eveniment fiind încântați că și-au putut da întâlnire cu vedetele chiar la ei acasă.