Proiectul Zero, despre virusul care va distruge lumea! Creat de Lavinia Călina din Caransebeş…

explo 1000x200

Tânăra și cea mai cunoscută scriitoare a momentului din Caransebeș, Lavinia Călina, se pregătește de o nouă provocare, „Proiectul Zero”, care cuprinde noile lucrări „Proiectul Zero” și „Zona Zero”.

Cele două volume vor fi prezentate la acest sfârșit de săptămână la a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, ce are loc la Romexpo București.

„Sâmbătă o să fie prima lansare la editura Librex, de la ora 12.30, pentru noul meu roman Proiectul Zero. Totodată, relansez Zona zero (apărută inițial în 2015, la altă editură). Amândouă fac parte din aceeași serie, Proiectul Zero fiind un prequel pentru Zona Zero, acțiunea având loc înainte cu 6 ani de cea din Zona Zero”, ne-a precizat Lavinia Călina.

Scenariul cărții este foarte palpitant: Pharma Zet, cel mai mare producător de medicamente din România, se pregătește de lansarea unui nou produs revoluționar, capabil să repună în funcțiune celulele moarte. Pentru ca totul să decurgă conform planului, urmele experimentelor realizate pentru crearea noului produs trebuie înlăturate înainte ca imaginea firmei să fie afectată. Un grup de oameni este trimis pentru a înlătura orice dovadă și pentru a se asigura că nimeni nu va vorbi vreodată despre Proiectul Zero.

„Este o poveste despre corupție, putere, răzbunare şi o armă biologică capabilă să distrugă întreaga omenire. Daca în primul roman, Zona Zero, prezentam o lume distrusă de un virus și lucrurile pe care oamenii sunt nevoiți să le facă pentru a supraviețui, în Proiectul Zero am decis să le prezint cititorilor cine a creat acel virus și de ce. Acțiunea se petrece tot în România, exact ca și în celelalte romane. În locuri precum Timișoara, Băile Herculane și Întorsura Buzăului”, ne-a declarat scriitoarea.

Tot la Bookfest, Lavinia Călina lansează al treilea volum din seria „Ultimul Avanpost“, la Editura Herg Benet. Cartea e plină de acțiune, jocuri politice, trădări, manipulări de presă, dar și o poveste frumoasă de dragoste.

„Este pentru a treia oară când particip la Bookfest, dar mărturisesc că încă mai am emoții. Fiecare prezență a mea la o lansare e o experiență unică. Aștept târgurile de carte cu mare nerăbdare, căci așa am ocazia să mă văd față în față cu cei ce mi-au citit cărțile și să le ascult părerea sinceră. Am ajuns la a șaptea carte și am senzația că lumea are așteptări cât mai mari de la mine. Sper să nu îi dezamăgesc și noile romane să fie pe placul lor”, ne-a declarat Lavinia Călina, în exclusivitate pentru Express de Banat.