Proiectul SIA VEST merge mai departe. Poveștile de succes continuă!

explo 1000x200

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea start-upurilor înființate în cadrul Proiectului.

Încă unul dintre beneficiarii finanțării nerambursabile, care de la începerea  activității și primirea primei tranșe de finanțare a reușit să îndeplinească cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat, își spune povestea:

„Creativitatea se naște atunci când încerci să infuzezi în lume puțină frumusețe. «Drag de flori» s-a născut dintr-o imaginație care abundă de culori și parfum și umple încăperea cu prospețimea delicată a florilor. Un buchet mic, un cadou făcut cu drag sau un eveniment special – toate pot primi o însemnătate unică și plină de emoție. Clienții noștri sunt beneveniți să ne introducă în imaginația lor. Ne lăsăm ghidați de ideile și de personalitatea fiecăruia și de ceea ce ar vrea să simtă. Designul floral este felul nostru de a dărui un cadou, de la natura adaptat evenimentului tău.”, spune Camelia Vărzaru, asociat unic și administrator al societății PETALE CREATIVE SRL.(https://dragdeflori.ro/)

După autorizarea activității și semnarea contractelor de subvenție, firmele au început implementarea planurilor de afaceri selectate spre finanțare. Cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de aproape 3.5 milioane lei (740.708,26 euro).

tmc 640

Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L., se adresează persoanelor cu domiciliul într-un judeţ al Regiunii Vest, care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban.

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest, care să conducă la crearea de noi joburi.