Proiecții de film la Dacia și în Parcul Tricolorului

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

„Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul” ajunge și la Reșița, în perioada 6-8 iunie. Astfel că reșițenii pasionați vor putea lua parte la acțiune, intrarea fiind gratuită.

Elevii de gimnaziu, liceenii, studenţii, dar nu numai, se pot întâlni, prin intermediul ecranului, cu mari capodopere ale literaturii româneşti. Așadar, toți aceștia sunt invitați la caravana care va poposi în oraș la începutul lunii iunie.

„După un traseu care a străbătut ţara în lung şi în lat, de la Bucureşti la Gura Humorului, la Zalău şi Corabia, în perioada 6-8 iunie, Caravana se va opri la Reşiţa. Aici, alături de comedii celebre precum: „O noapte furtunoasă”, după Caragiale (regia Jean Georgescu), „Două loturi”, după Caragiale (regia Aurel Miheleş, Gheorghe Naghi), „Titanic vals”, după Muşatescu (regia Paul Călinescu) şi „Cuibul cu viespi”, după Kiriţescu (regia Horea Popescu), publicul reşiţean va avea ocazia să vizioneze un alt film de marcă. Este vorba despre „Cel mai iubit dintre pământeni”, cu un scenariu după romanul cu acelaşi titlu semnat de Marin Preda”, se arată în comunicatul de presă transmis de municipalitatea reșițeană.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Proiecţiile vor avea loc la Cinematograful Dacia şi în Parcul Tricolorului. La toate proiecţiile intrarea este liberă. În caz de vreme nefavorabilă, proiecţiile, programate în aer liber, vor avea loc la cinema.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/