Proiecte noi, oferte noi. Promoții speciale și o gamă variată de produse la Casa Alex

casa 8
explo 1000x200

Elegant, practic, de calitate. În magazinele Casa Alex din Oravița și Caransebeș vă așteaptă cele mai noi produse și oferte de sezon. 

15 mai-15 iunie, 2023 este perioada din calendar în care trebuie să bifați toate proiectele ce țin de căminul vostru și să aveți lista de cumpărături pregătită. Noul catalog de la Casa Alex Oravița și Casa Alex Caransebeș este plin de oferte și promoții speciale la o gamă variată de produse precum: materiale de construcții, mobilier de grădină, unelte și accesorii, mobilă de interior și multe altele. Răsfoiți catalogul și selecționați produsele care se potrivesc nevoilor și proiectelor voastre, iar specialiștii din magazine vă așteaptă pentru detalii și consultanță.

Când spunem Casa Alex, spunem eleganță, confort, varietate, oferte competitive. Este brandul care pune pe tavă toate soluțiile pentru nevoile clienților, oferind o multitudine de variante atunci când vine vorba de toate aspectele practice în ceea ce privește casa la care ați visat.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, doar în perioada 15 mai – 15 iunie, 2023, și pentru că fidelizarea și grija față de client sunt aspecte primordiale, Casa Alex pune la dispoziție întregul pachet de servicii, atât online, astfel încât timpul petrecut în magazin să fie cât mai eficient, cât și cel de la fața locului, efectiv. Compartimentate perfect, aerisite și cu specialiști în vânzări, mereu la dispoziția voastră, magazinele au la baza strategiei mai multe atribute: climat organizațional plăcut, sortimentarea magazinului cu o varietate de produse, avantaje prin oferte competitive și libertate la idei.

Magazinul Casa Alex Oravița este situat pe strada Closca, nr.28 B, pe cel din Caransebeș îl găsiți pe strada Ardealului, nr. 167, Casa Alex Reșița vă așteaptă pe Calea Timișoarei, nr. 4 (fostul Mercur), cel din Moldova Nouă este amplasat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 13, iar mai nou, îi găsiți și în Motru, ultimul magazin deschis de Casa Alex.

casa 1

casa 2

tmc 640

casa 3

casa 4

casa 5

casa a6

 

banner maxagro