Proiecte de peste 2 milioane de lei, intrate în linie dreaptă la Oțelu Roșu. Primele lucrări se încheie în vară

Trei investiții despre care se vorbește de multă vreme la Oțelu Roșu au intrat în linie dreaptă. Valoarea totală a acestora depășește două milioane de lei. Banii vin de la Guvern pe două programe diferite.

După mai multe proceduri de scoatere la licitație a execuției construcției unei grădinițe noi în orașul de pe Valea Bistrei, la care nu s-a prezentat nimeni, șeful administrației publice locale a găsit înțelegere la o firmă de construcții locală. Valoarea investiției este de 750.000 de lei, contractul de finanțare fiind semnat pe PNDL 2. Prin acest proiect conducerea orașului reușește să ofere un spațiu prielnic preșcolarilor, care acum sunt îngrijiți la parterul unui bloc de pe strada Libertății.

Celelalte două investiții se referă la reabilitarea a două cămine culturale, unul în Ohaba și al doilea în cartierul Mal. Contractul a fost semnat cu Compania Națională de Investiții, iar lucrările vor fi încheiate până în luna iunie a acestui an, ne-a declarat primarul orașului, Luca Mălăiescu.

Valoarea investiției depășește 1,6 milioane de lei pentru cele două cămine, de la Guvern fiind alocată suma de 1,1 milioane lei, iar diferența o reprezintă cofinanțarea din partea Primăriei Oțelu Roșu.