Proiecte de milioane de euro în derulare la Slatina Timiș

La Slatina Timiș, primarul Gheorghe Roma se întrece în proiecte atât cu fonduri europene, cât și cu fonduri guvernamentale. Toate au ca rezultat final îmbunătățirea infrastructurii pe raza comunei și a satelor arondate. Investiții în școli, grădinițe, străzi, cămine culturale reprezintă obiectivul pentru anii următori.  

Dintre cele cinci proiecte cu fonduri europene, două sunt finalizate și urmează a fi deschise. Este vorba de grădinița din Slatina Timiș, un proiect în valoare de 300.000 euro, și de căminul cultural din Sadova Veche, reabilitat, un proiect tot de 300.000 euro, ne-a precizat primarul comunei de pe Valea Timișului.

„Lucrările au fost finalizate recent, cu succes pot spune, s-a făcut și recepția de curând și așteptăm vizita la aceste locații a finanțatorului, reprezentanții de la AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) la alocarea ultimei tranșe de bani. Un proiect foarte important care a fost de asemenea finalizat este reabilitarea Școlii Gimnaziale din Slatina Timiș. Și aici trebuie doar întocmit procesul verbal de punere în funcțiune. Acest proiect a fost derulat pe fonduri guvernamentale și investiția a fost de un milion de lei.”, ne-a declarat Gheorghe Roma.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primăria Slatina Timiș a emis tot în această perioadă autorizația de construire la un proiect de modernizare drum comunal și străzi anexe în satul Ilova. Proiectul cuprinde și reabilitarea a trei străzi în comuna Slatina Timiș.

„Este un proiect finanțat de AFIR de un milion de euro. Sper ca în scurt timp constructorul să demareze lucrările. Noi am așteptat să înceapă lucrările la sfârșitul lunii august, dar încă nu au început cu organizarea de șantier, însă termenul de finalizare este 14 mai 2020, acum eu sper să ne încadrăm, depindem doar de forța de a executa lucrările de către firma care a câștigat licitația.”, ne-a mai precizat primarul comunei Slatina Timiș.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/