Proiect social de proporții în orașul de pe Bega: un grup de timișoreni vrea să ridice Multiplexul AfiOM. Ajută și tu!

afiom 005
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Mai mulți timișoreni și-au unit forțele și vor să ridice un centru multifuncțional pentru tinerii încercați de soartă. Demersul lor are sprijinul Mitropoliei Banatului și Primăriei Timișoara.  Clădirea care se vrea a fi de 3 etaje va fi ridicată în Calea Buziașului, pe strada Siemens nr. 8. Inițiatorii proiectului fac un apel și la implicarea timișorenilor. 

AfiOM – Multiplex Filantropic Timișoara este anunțat ca fiind poate cel mai ambițios proiect social care se adresează tinerilor timișoreni. Aceștia vor fi implicați în activități de dezvoltare personală, educative, culturale, sociale, recreative și sportive.

Inițiativa aparține unui grup de timișoreni și este derulată împreună cu Mitropolia Banatului. Terenul pe care va fi ridicat centrul a fost dat de primărie și se află în Calea Buziașului, între Continental și Interoptik.

Clădirea Multiplexului va avea 3 niveluri. Pe un nivel va fi un centru de tineret, o sală de sport și conferințe cu teren de handbal, baschet, volei sau fotbal de sală. Un alt nivel va fi dedicat căminului pentru mămici tinere, acolo unde adolescentele care rămân însărcinate și nu au suportul familiei să poată fi ajutate, iar la parterul clădirii va fi o grădiniță deschisă tuturor, care va include și un număr de locuri sociale.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Deocamdată, proiectul se află în stadiu de PUZ. Până la momentul estimat de inițiatori pentru demararea efectivă a lucrărilor, aceștia se vor ocupa de atragerea de fonduri.

„Misiunea acestui proiect social este de a inspira speranță și a contribui la bunăstarea și dezvoltarea personală a tinerilor, asigurându-le locul și mijloacele necesare, cu scopul de a consolida comunitatea timișoreană. În vecinătatea clădirii se va construi Paraclisul Ortodox Sfinții Români aparținând Mitropoliei Banatului. AfiOM este un proiect bazat pe sprijinul întregii comunități a orașului și pe încrederea acordată de către Primăria Timișoara. Bazându-ne pe acest sprijin, se va începe construcția AfiOM în toamna anului 2022.”, au anunțat inițiatorii proiectului.

Cei care vor să se implice pot ajuta prin: donații în contul RO77 INGB 0000 9999 1000 9537 – Fundația Filantropia sau activități de voluntariat.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/