Proiect imobiliar de 115 milioane de euro, pe terenul fostei fabrici Elba din Timișoara

bloc prime kapital
explo 1000x200

Un proiect imobiliar uriaș va fi realizat, în viitorul apropiat, pe terenul fostei fabrici Elba din Timișoara, aflat în zona gării de nord. Investiția se ridică la 115 milioane de euro, urmând a fi construite peste 1.250 de apartamente.

Zona gării de nord din Timișoara urmează să se dezvolte tot mai mult. În viitorul apropiat, pe terenul fostei fabrici a companiei Elba, care produce sisteme și corpuri de iluminat, va fi construit un proiect rezidențial.

Terenul, care are o suprafață de 56.000 mp, a fost vândut de către Elba în primăvara acestui an, în schimbul sumei de 12,5 milioane de euro către dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital. Elba anunța că prețul pentru teren va fi plătit după obținerea aprobării PUZ-ului și a autorizației de construire pentru prima parte a proiectului.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Potrivit Economica, Prime Kapital pregătește lansarea unui proiect rezidențial pe parcela cumpărată recent în capitala Banatului. Astfel, planurile dezvoltatorului sunt de a construi 1.252 de apartamente, în urma unei investiții care se ridică la 115 milioane de euro.

De asemenea, Prime Kapital intenționează ca pe lângă apartamente să construiască și spații de retail cu o suprafață închiriabilă de 8.000 mp.

banner maxagro