Proiect de peste 1 milion de lei pentru iluminatul public din Anina

Administrația publică locală vrea să țină pasul normalității regăsite în zonele urbane cărășene și nu numai. În acest sens, aleșii locali din Anina s-au întrunit săptămâna trecută în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a pune la punct documentația necesară unui proiect cu finanțare guvernamentală care vizează reabilitarea iluminatului public.

„Săptămâna trecută am aprobat niște indicatori și niște contracte de consultanță cu o firmă pentru proiectul de iluminat public. Acest proiect l-am depus pe data de 13 iulie la București. Reabilitarea iluminatului public va beneficia de susținere financiară din partea Guvernului României. Vorbim aici de un milion de lei, iar diferența, cea de 600.000 de lei, va fi asigurată din bugetul local. Urmărim scăderea puterii de consum cu 75%.”, a explicat primarul Românu pentru expressdebanat.ro.

Referitor la data la care acest proiect ar putea cunoaște materializarea, edilul-șeful a subliniat: „Până la data de 13 iulie trebuia depusă documentația. Acum așteptăm finanțarea, iar odată ce primim banii, proiectul ar putea fi implementat într-un an sau doi”.


Sursa foto principal: adevarul.ro.