Program de 12 ore la Camera 12 din Primăria Timișoara. Schimbările impuse de Dominic Fritz

STPT job 1000x200

De luni, 9 noiembrie, programul cu publicul la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii, respectiv Camera 12, începe la ora 8 și se prelungește până la ora 20. Toate cele 15 ghișee din cadrul serviciului vor fi deschise, iar angajații vor lucra în două schimburi. 

„Obiectivul meu este ca primăria ca instituție și comunitatea, în general, să funcționeze la parametri normali în această perioadă în care trebuie să reducem contactele sociale. Am reconfigurat programul de lucru al primăriei, începând cu Camera 12, relațiile cu cetățenii. Primăria trebuie să rămână deschisă pentru rezolvarea problemelor timișorenilor și eficientă. De aceea am decis că programul de la Camera 12 se prelungește la 12 ore, de la 8.00 dimineața la 8 seara.”, a transmis primarul Dominic Fritz, printr-un comunicat de presă.

Edilul local a mai anunțat că unii angajați din primărie au fost relocați pentru proiectele de combatere a Covid-19.

„Am reușit și să decongestionez birourile din primărie, prin aplicarea normelor privind munca la domiciliu, în departamentele unde a fost posibil acest lucru, prin modificarea orelor de sosire și de plecare ale angajaților și prin relocarea unor angajați în activități specifice proiectelor anti-Covid-19. Ca și proiectul Oxigen sau realizarea site-ului covid19.primariatm.ro, aceste măsuri fac parte din strategia timișoreană anti-Covid-19 și din parteneriatul bazat pe onestitate și date, pe care l-am propus timișorenilor încă din primele zile ale mandatului meu.”, a precizat Fritz.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/