Program constant de filme la Cinema Victoria din Timișoara, după zeci de ani cu lacătul pe ușă

cinema victoria
po 1000x100px (3)

Timișoara are o nouă sală de cinema. Este vorba de Cinema Victoria, din Piața Bălcescu, care a fost modernizat de primărie. Din acest sfârșit de săptămână va fi lansat un program constant de filme și evenimente, la care timișorenii sunt invitați să participe.

După finalizarea lucrărilor de reabilitare, Cinema Victoria din Piața Bălcescu revine la viață. Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara se ocupă de administrarea lui și anunță că, în acest sfârșit de săptămână, va fi lansat un program constant de filme și evenimente la noua sală de cinema.

Prima acțiune care are loc la Cinema Victoria este o proiecție din cadrul evenimentului „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, la care va participa și primarul Dominic Fritz.

Mi-a fost dor de film românesc. Pe ecran de cinema. Cu alți pasionați de film în jur. Și apoi, discuții cu regizori și actorii pe care tocmai i-am văzut. De toată atmosfera aia faină pe care doar sala de cinema ți-o poate transmite. Din weekendul acesta ne vedem la Cinema Victoria Timișoara. După zeci de ani cu lacătul pe ușă, cinematograful din Bălcescu are o echipă de profesioniști de la Centrul de Proiecte Timișoara care săptămână de săptămână pregătesc evenimente de neratat. Începem cu film românesc în weekendul ăsta. După zece ani, revine la Timișoara „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, și nu vor fi doar filme, ci și discuții cu regizorii și actorii.  Iar weekendul viitor e cu film european, filme pentru copii dar și teatru. Sunt bucuros că avem încă o destinație culturală activă și efervescentă în Timișoara. Ne vedem la cinema”, a afirmat primarul Timișoarei.

banner 1000 x 100 hd

Proiecția filmului „Om-câine” din „Noaptea Albă a Filmului Românesc” va avea loc la Cinema Victoria vineri, 16 septembrie, începând cu ora 18.30.

program cinema victoria

03 britannia 1000 x 100 gif