Președintele unei organizații USR din Timiș renunță la funcție. Motivele invocate

sfarghiu si drula

Cătălin Sfarghiu, președintele USR Săcălaz, se retrage de la conducerea organizației. Anunțul a fost făcut pe Facebook. Tot acolo, Sfarghiu a precizat și că va renunța la calitatea de consilier local dobândită în urma alegerilor din 2020. 

„Cu părere de rău vă anunț că am luat decizia de a demisiona din funcția de președinte al filialei USR Săcălaz și din cea de consilier local al comunei Săcălaz. Din motive personale am decis să mă retrag din aceste funcții. Sunt convins că am făcut o treabă bună, că v-am reprezentat cu fruntea sus și interesele comune au fost aceleași. Las proiectele începute pe mâinile colegilor mei, colegi care mi-au fost aproape la fiecare pas și fără de care nu aș fi reușit. Chiar dacă nu o să mai fac parte din conducerea filialei locale USR, partidul va avea în continuare toată susținerea mea.”, a anunțat Cătălin Sfarghiu.

Cătălin Sfarghiu este unul dintre consilierii locali din Săcălaz ai cărui mandat a încetat în ianuarie, înainte de termen, la inițiativa primarului, cu votul aleșilor locali. Sfarghiu a atacat decizia în instanță și a câștigat, revenind pe funcție în luna februarie.