Prognoza pentru următoarele două săptămâni. Când se întorc temperaturile scăzute și precipitațiile?

femeie frig
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Meteorologii susțin că vremea caldă pentru această perioadă a anului va mai ține câteva zile și apoi vor veni zile friguroase și precipitații în aproape toate zonele țării.

În Banat, până în data de 5 ianuarie, temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor de 14 grade și ale minimelor de 6 grade, valori ce vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă din an. După această dată, vremea se va răci semnificativ, iar valorile termice se vor apropia de mediile multianuale. Media valorilor diurne va oscila până la sfârșitul intervalului între 4 și 6 grade, iar a celor nocturne între -2 și 0 grade.

publicitate online in ziar Express de Banat

Condiții pentru precipitații temporare vor fi după data de 5 ianuarie, cu probabilitate mai mare însă în intervalul 8-10 ianuarie.

La munte, la începutul primei săptămâni, vremea va fi într-un proces de încălzire, iar temperatura aerului va ajunge la medii ale maximelor de 6 grade și ale minimelor de 0 grade, valori cu mult peste normele perioadei. După această dată, vremea se va răci semnificativ, însă valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Media valorilor diurne va oscila până la sfârșitul intervalului între -4 și 0 grade, iar a celor nocturne între -10 și -5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații temporare va fi mai ridicată în prima zi a intervalului, în zilele de 5 și 6 ianuarie și după data de 8 ianuarie.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/