Profită de ultimele zile de vacanță și hai la Muntele Mic!

montis hotel&spa (1)
casinoherculane by sungarden

Este sfârșit de vară, luna august se încheie cu vreme frumoasă și cu multe motive să profităm de ultimele zile de vacanță pentru a da o fugă la Muntele Mic. În timp ce noul an școlar se apropie cu pași repezi, tu încă poți face o escapadă departe de agitația orașului, în inima munților, înconjurat de aer proaspăt, susurul râului și verdeața brazilor.

Este adevărat că vacanța mare este pe sfârșite, dar asta nu înseamnă că nu se poate profita de ultimele zile, cu un concediu dedicat relaxării și distracției. Astfel, pe Muntele Mic turiștii sunt așteptați cu prietenii sau familia pentru a-și încărca bateriile pentru toamna ce se așteaptă cu multe provocări.

Muntele Mic este situat în zona de vest numită Perla Banatului, în județul Caraș-Severin, un loc de basm, unde natura respiră în armonie, pădurile sunt perfecte pentru cutreierat, iar locurile din împrejurimi sunt un motiv bun să o iei la pas împreună cu cei dragi, pentru a descoperi un colț de rai chiar la o aruncătură de băț de oraș.

montis (5)

Administratorii de hoteluri nu se dau la o parte atunci când vine vorba de bucuria celor care profită și se bucură de venirea toamnei, în vârf de munte. La Montis Hotel&Spa se poate îmbina utilul cu plăcutul, iar în timp ce copiii se distrează, adulții se pot relaxa. Unitatea de cazare, notată cu 4 stele, deține camere spațioase, care combină modernul cu confortul, unde somnul odihnitor va elimina tot stresul acumulat după o vară toridă. Piscina interioară este locul unde cei mici pot înota în siguranță, în timp ce adulții pot servi o băutură pe șezlong. Se poate profita de sauna uscată sau de cele 4 tipuri de masaj thailandez făcut de către un profesionist în cadrul spa-ului deținut de hotel.  Totodată, terenul de tenis este playgroundul unde cei mai competitivi intră în luptă. Toate aceste activități te vor face să uiți cu siguranță de căldura sufocantă din oraș.

Cu siguranță părinții se gândesc deja la orele care vor fi petrecute în fața tabletei și a telefonului, așa că și acest motiv poate fi unul bun de ai încuraja pe cei mici să se reconecteze cu natura, să ia o pauză de la tehnologie și să își încarce bateriile cu energie pentru un nou an școlar.

montis3

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În plus, Montis este înconjurat de locuri de vis. Astfel, renumita Poiana Mărului se află în apropierea hotelului, iar o drumeție până la locul unde pozele de pe Instagram sunt apreciate, este o activitate care vă va aduce împreună. Dacă nu ai apucat să ajungi la mare anul acesta, tot la Muntele Mic se poate rezolva și dorința scăldatului. Cascada Șucu este situată și ea la o distanță de o plimbare de unitatea de cazare. Pe lângă distracția celor mici, cei dornici de un bronz sănătos de munte, care să reziste tot anul, își pot întinde pătura pe pajiștea verde și se pot lăsa mângâiați de razele soarelui. Tot aici poți avea parte și de un picnic de poveste care se poate transforma foarte ușor într-un adevărat photo shooting.

Pentru cei mai îndrăzneți, Schitul de pe Muntele Mic sau Crucea Albă de la cota 1.670, îi așteaptă, iar pentru ca acest lucru să fie realizabil pentru toată lumea, cei de la Montis pun la dispoziție turiștilor, biciclete de închiriat chiar din fața hotelului. Așa că, dacă vrei să ai parte de o aventură adevărată, lasă grijile deoparte, puneți casca, alegeți bicicleta și pornește în explorarea muntelui așa cum n-ai mai făcut-o niciodată.

montis2

La început de septembrie adună toată gașca și veniți la Muntele Mic, unde puteți încerca activitățile specifice sezonului: eBike, atv, plimbări cu bicicleta pe trasee aventuroase, drumeții în natură, tenis de câmp, photo hunting și multe altele. Totodată, îți spunem că Montis Hotel&Spa deține un restaurant deschis pe toată perioada anului, unde numeroase dish-uri trebuie încercate după o zi plină de acțiune. Ce este mai bun decât să mănânci în inima munților un preparat tradițional românesc, în timp ce băuturile precum vinul, șampania, prosecco, cocktails, fresh-uri, se îmbină într-o experiență unică culinară?

Luna septembrie bate la ușă, întoarcerea în băncile școlii este din ce în ce mai probabilă, așa că profită de ultimele zile de vacanță și dăruiește celor dragi ție o excursie de neuitat. Cei de la Montis Hotel&Spa așteaptă un apel de la tine, iar de restul se vor ocupa ei. Nu mai sta pe gânduri, Muntele Mic oferă numeroase beneficii celor care se hotărăsc din timp.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele celor de Montis Hotel&Spa îi puteți urmări pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți vizita site-ul https://www.hotel-montis.ro/.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/