Profesorul Corneanu a cucerit Araratul pe două roți, dar marea provocare îl aşteaptă în sala de operații!

explo 1000x200

La trei ani după ce doi caransebeșeni au înregistrat o premieră românească, prin cucerirea Vârfului Ararat din Turcia, cu bicicleta, unul dintre cei doi temerari duce o altă luptă.

De această dată, a supraviețuirii. Șerban Corneanu, care este profesor de fizică, a fost depistat cu o boală deosebit de gravă, astfel că are nevoie de ajutorul semenilor pentru o intervenție chirurgicală în străinătate. Pentru a veni în ajutorul familiei, colegii dascăli s-au mobilizat și au organizat mai multe evenimente caritabile, printre care o expoziție de pictură cu vânzare, recitaluri de colinde și o audiție muzicală susținută de elevii școlii de muzică de la Colegiul Național CD Loga.

Astăzi va urma o nouă acțiune la galeria de Artă Corneliu Baba. Este vorba despre un Târg de Crăciun cu vânzare. Toate fondurile strânse vor fi donate familiei spre ajutorul lui Șerban Corneanu, care este Cetățean de Onoare al Caransebeșului, alături de colegul și prietenul său, Dan Melinte.

În 2011, Muntele Biblic, unde s-a oprit arca lui Noe după potop, a fost cucerit în premieră cu bicicleta de cei doi caransebeșeni. Expediţia la care au participat s-a intitulat „De la vârful Gugu, pe Ararat” și a fost finanțată de Primăria Caransebeș.

colinde caransebesauditie corneanu caransebes