Procurorii redeschid dosarul deceselor suspecte din Dealul Crucii!

Tatăl tânărului de 25 de ani găsit mort în casa unui prieten, cu o pungă pe cap, în toamna lui 2014, a formulat plângere penală pentru omor împotriva celor care au fost martori la ultimele clipe de viață ale fiului său!

Iulian Bundaru, tatăl lui Roland, unul din cei doi tineri decedați acum patru ani, din cauza intoxicației cu marijuana, așa cum spune verdictul confuz al anchetatorilor, le-a cerut organelor de cercetare penală să redeschidă cazul. Și asta pentru că ancheta ar fi lăsat multe întrebări fără răspuns. Roland a decedat în casa unui prieten din Dealul Crucii. În afară de aceștia, în casă mai era un tânăr, amic al celor doi. Roland ar fi murit pe scaun, la calculator, în timp ce prietenii săi dormeau. Declarațiile celor doi sunt destul de contradictorii și diferă mult de explicațiile pe care le-au dat părinților lui Roland. În plus, din cauza consumului de marijuana n-a prea murit nimeni. Și însăși legiștii lasă o portiță deschisă spre o altă posibilă cauză a morții decât intoxicația cu marijuana. În plus, în fața organelor de cercetare penală, mai mulți tineri care au văzut moartea cu ochii din cauza consumului de droguri în acele zile, au descris în detaliu situații șocante, dar totodată au și nominalizat persoane care ar fi plasat pe piața reșițeană „legale letale”. Substanțe pe care le-ar fi consumat și Roland, și Victor, celălalt tânăr decedat la interval de câteva ore.

CITEȘTE ȘI:

Oficial, uciși de intoxicație cu marijuana! Neoficial, de etnobotanice care nu lasă urme, nici măcar la autopsie!

MĂRTURII ȘOCANTE. Tineri paralizați și aproape uciși de drogurile „legale” vândute în Reșița!

„Substanţele care i-au provocat moartea lui Victor ar proveni de la un alt tânăr din cartierul Govândari, substanţele ar fi fost «legale galbene»”, a spus unul dintre martorii audiați de procurorul DIICOT. „Am fost prieten apropiat cu Victor. Am aflat că ar fi murit din cauza etnobotanicelor”, a mărturisit altul.

Procurorii analizează acum plângerea penală pentru comiterea infracțiunii de omor formulată de tatăl lui Roland împotriva celor doi prieteni în prezența cărora tânărul și-a găsit sfârșitul.