Procurorii DNA n-au vrut să stea de vorbă cu primarul Nelu Popa!

Stația de asfalt a Primăriei Reșița, mai exact afacerile cu cântec care s-ar fi derulat în ea i-au determinat pe procurorii anticorupție să ridice mai multe documente într-un dosar penal ce l-ar viza pe fostul viceprimar Ioan Crina.

Actualul consilier județean nu-și face niciun fel de griji, nu e deranjat de ancheta privind stația de asfalt, declarând în mai multe rânduri pentru Express de Banat că totul s-a derulat perfect legal, în baza unor hotărâri de consiliu local, a căror legalitate a fost verificată și confirmată de Prefectură.

Actualul primar, Nelu Popa, nu știe nici el prea multe despre ancheta DNA, procurorii anticorupție ridicând doar documente, fără să stea de vorbă, cel puțin deocamdată, cu acesta. „DNA-ul a fost în Primărie, din câte am înțeles, eu nu eram aici, cred că eram plecat la București. A ridicat niște documente de la secția de Întreținere a Patrimoniului legate de stația de asfalt, de asfaltări. Acum nu mai e nicio problemă. Nu știu dacă și ce probleme sunt, o să ne spună DNA-ul. Eu sunt inginer de meserie, nu sunt jurist, nu sunt atât de priceput. Nu mi s-a cerut niciun punct de vedere pentru că au venit să analizeze lucruri dintr-o perioadă anterioară celei în care sunt eu primar”, a explicat Ioan Popa pentru expressdebanat.ro.

Interviul integral cu primarul Nelu Popa: