Hotelul Semenic din centrul Reșiței se redeschide! Vezi aici cine îl cumpără de la Gruia Stoica!

Ajuns o ruină care contribuie semnificativ la peisajul trist din centrul civic al Reșiței, Hotelul Semenic, care aparține controversatului om de afaceri Gruia Stoica, are toate șansele să fie reabilitat începând cu primăvara lui 2018!

Cel puțin acestea sunt intențiile primarului Nelu Popa, care a dezvăluit pentru Express de Banat că s-a întâlnit deja cu administratorul judiciar al SC Turist Semenic în acest sens. „Datele din recensământ ne-au arătat că reșițenii sunt de acord să luăm Hotelul Semenic. Eu îmi doresc să îl bugetăm pentru anul viitor și să îl cumpărăm. Îl vom reabilita, îl vom face hotel! Primăria Reșița are trei societăți comerciale: TUR-ul, Piețe SA și Termoserv. Una din aceste societăți poate fi alimentată de către Primăria Reșița prin hotărâre de consiliu local și poate reabilita acest hotel pentru a fi pus în circuit”, a dezvăluit primarul Reșiței.

De ce ar investi municipalitatea într-un hotel?! Nu numai pentru a înlătura paragina din fața primăriei, explică Nelu Popa, ci și pentru că „Reșița are extrem de puține camere de hotel. Nu putem ține o competiție în Reșița dacă nu mă duc să le dau drumul la oameni să intre în camerele de elevi sau în alte zone de cazare, pentru că nu avem capacități de cazare”.