Proconsul promite din nou că vine în Caraș-Severin. De această dată, în Băile Herculane

po 1000x100px (3)

Stațiunea Băile Herculane se pregătește de 3 zile de distracție cu ocazia Zilelor Orașului. Deși muzica populară și cea de petrecere vor ocupa cea mai mare parte a programului, Anda Adam și Proconsul promit să facă și ei show.

Stațiunea Băile Herculane se pregătește de petrecere. În perioada 8-10 septembrie, pe scena din Centrul Vechi vor urca artiști cunoscuți ai muzicii populare. În plus, Proconsul anunță din nou că va veni în Caraș-Severin. Sperăm să nu repete experiența de la Reșița, unde trupa a anunțat cu doar câteva zile înainte de spectacol că nu mai poate onora invitația. Și Anda Adam va fi prezentă în stațiune în ceea de-a doua zi de sărbătoare.

Nici în acest an, stațiunea nu va cheltui fonduri de la buget pentru organizarea evenimentului, totul fiind pregătit de Asociația Dj-ilor, artiștilor, muzicologilor, producătorilor și interpreților.

„Mergem pe aceeași variantă ca anul trecut. Noi practic am pus la dispoziție doar locația unui organizator și el se ocupă de tot: de muzică, de comercianți, de tot. A fost o hotărâre de Consiliu Local în care s-a aprobat această colaborare cu Asociația. Așa s-a convenit că e cel mai bine pentru bugetul local. Și nici nu aveam timpul suficient să luăm legătura cu toți artiștii. Sărbătoarea va avea loc în Centrul Vechi, pe porțiunea de stradă de la Hotelul Cerna, până la podul de piatră. Nu în parc sau pe spațiul verde”, a declarat consilierul Dan Nasta pentru Express de Banat.

PROGRAMUL ZILELOR ORAȘULUI BĂILE HERCULANE 2017

1000x100 casa brutarului

VINERI, 8 septembrie, orele 18.00 – 23.00: Maria Didraga, Oana, Raluca și Adrian Stanca, Nică Moacă, Olivera Petcov, Proconsul

SÂMBĂTĂ, 9 septembrie, orele 18.00 – 23.00: Hellen, Balkan&Glorya, El Nino, Elan, Anda Adam

DUMINICĂ, 10 septembrie, orele 18.00 – 23.00: Sanda Argint, Dana Rădneanțu, Remus Vălungan, Irina Hromei, Denisa Sârboaica, Mirela Petrean

Sărbătoarea orașului se va încheia cu un foc de artificii.