Proces între aleși! Primărița din Foeni îl dă în judecată pe fostul edil local al comunei

comuna foeni

După ce Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu creat în mandatul fostului primar al comunei Foeni, care ar fi fost produs în cazul unei lucrări de branșare a gospodăriilor la rețeaua de apă, actualul primar al localității îl dă în judecată pe predecesorul său pentru recuperarea prejudiciului. Suma ar fi de 130.000 de lei la care se adaugă penalități. 

Lucrarea de branșare la rețeaua de apă ar viza gospodăriile din satul Cruceni, comuna Foeni. Proiectul este finanțat din bugetul local.

„Proiectul de branșare a fost inițiat de fostul primar PNL încă din anul 2014. Banii pentru lucrare au fost plătiți în avans de către fosta administrație, dar în cele din urmă compania care se ocupa de proiect a intrat în faliment, lăsându-i pe oameni fără rețeaua de apă. Zilele trecute, Curtea de Conturi Timiș a făcut o vizită Primăriei Foeni. Raportul Curții de Conturi notează faptul că a fost constatat un prejudiciu de 130.000 RON + penalități în afacerea dintre fosta administrație și compania care trebuia să realizeze lucrarea de branșare la rețeaua de apă.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100

În consecință, Primăria Foeni l-a dat în judecată pe fostul primar PNL Cizmaș Miomir, în speranța că va recupera prejudiciul în scurt timp.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/