Edilii-șefi, școliți pe malul Cernei

Primarii, secretarii şi contabilii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ participă astăzi și mâine la o instruire pe probleme de administaţie publică. Acțiunea are loc la Băile Herculane, Consiliul Judeţean Caraş-Severin este organizator.

Deschiderea sesiunii de lucru are loc la ora 10:30, cu alocuțiunea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni.

„Vor susţine prezentări directorul Filialei Vest a Autorităţii Electorale Permanente, Nicolae Amzoi care va expune sarcinile ce revin autorităţilor publice locale la alegerile locale din 10 iunie 2012, dar şi directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă a Judeţului Caraş-Severin sau cel al Direcţiei de Evidenţa a Persoanei”, a spus Camelia Șușco, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Problematica planului urbanistic general al orașului Băile Herculane, aspectele privind întocmirea şi utilizarea nomenclatorului arhivistic, dar și noutăţile legislative privind serviciile comunitare de utilitate publică vor fi, de asemenea, abordate. Cu ocazia aceleiași întâlniri, sunt aduse în atenția primarilor problemele bugetare şi de achiziţii publice.