Probleme pe B-dul Cetății din Timișoara, aflat în reabilitare

tramvai pe b dul cetatii din timisoara

Primăria Timișoara a solicitat constructorului care reabilitează B-dul Cetății să remedieze mai multe deficiențe. Mai precis, în timpul unor teste, un tramvai a atins un stâlp median.

Unele lucrări de pe B-dul Cetății, aflat în plin proces de reabilitare, au fost realizate de mântuială. Mai precis, în timpul unor teste, s-a constatat că tramvaiul a atins unul dintre stâlpii mediani. Asta pentru că stâlpul a fost montat prea aproape de liniile de tramvai.

PORR Construct a efectuat, în prezența echipelor Primăriei Municipiului Timișoara și Societății de Transport Public, primele probe de circulație pentru noua infrastructură de tramvai de pe Bulevardul Cetății, lucrare care se află încă în perioada de execuție. De la un capăt la altul al bulevardului, nu au fost identificate probleme privind liniile cale și liniile aeriene, însă au fost constatate deficiențe care privesc gabaritul tramvaielor și stâlpii de alimentare. Concret, la virajul spre dreapta de pe Calea Torontalului pe Bulevardul Cetății, tramvaiul pentru teste  a atins unul dintre stâlpii mediani”, a informat Primăria Timișoara.

În aceste condiții, Primăria Timișoara a solicitat constructorului să remedieze deficiențele constatate.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Până săptămâna viitoare, constructorul ne va prezenta situația clară de pe șantier și soluția pentru toate problemele găsite. Firma contractată are responsabilitatea de a testa infrastructura și de a remedia, pe propria cheltuială, deficiențele identificate pe parcursul lucrărilor”, a afirmat viceprimarul Ruben Lațcău.

Primăria Timișoara mai transmite că a solicitat încă de luni seara, când a avut loc primul test, o analiză completă a situației.

Foto: Facebook Străzile din Timișoara

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/