Probleme mari la HC Caraş-Severin

Echipa pregătită de Aihan Omer a câştigat un nou meci de pregătire înainte de reluarea campionatului Ligii Naţionale de handbal masculin, dar tehnicianul are mai multe motive de îngrijorare decât de linişte.

Formaţia reşiţeană a câştigat aseară, 32-27 (18-12), meciul disputat în Sala Polivalentă împotriva sârbilor de la Metaloplastika Sabac. De remarcat ar fi în primul rând accidentările lui Rohozneanu şi Ciubotariu şi absenţa lui Cuciula, tot din motive medicale. Coordonatorul lui HC Caraş-Severin a lipsit aproape tot turul şi pare să fi suferit o recidivă în jocul cu sârbii. În condiţiile în care lotul lui Omer este şi aşa destul de subţire şi cu o medie de vârstă ridicată, jocul echipei ar putea avea de suferit. “Din păcate, accidentarea lui Rohozneanu a recidivat, ceea ce este pentru noi o mare pierdere. Ciubotariu nu e aşa grav. Cuciula e accidentat şi el, dar sperăm să revină până la meciul cu Suceava. Rohozneanu e un mare semn de întrebare, aşteptăm să vedem ce spun doctorii”, a declarat Aihan Omer.

La capitolul plusuri al partidei de ieri ar putea fi trecute evoluţile portarilor Marocico şi Andrei. “A fost un joc bun ca şi verificare, cu un adversar bun. Mă bucur că am câştigat la capătul unui joc al nostru reuşit în mare parte. Portarii au avut o evoluţie constant bună, au început să intre şi aruncările de la distanţă, ceea ce e foarte bine”, a mai spus Omer.