Pro România transferă de la PNL! „Îi știu forța pe care o are în Oțelu Roșu!”

Liberalul Dan Ioan Sîrbu, unul din liderii partidului pe Valea Bistrei, consilier local la Oțelu Roșu, e noul coordonator al organizației Pro România din fostul oraș siderurgic!

Despre trecerea lui Sîrbu în tabăra lui Ion Mocioalcă se vorbește de mai multă vreme, iar prezența sa la Reșița, la sediul Pro România, cu ocazia vizitei lui Victor Ponta, a venit aproape ca o confirmare a mutării. Secretarul general al Pro România a confirmat pentru expressdebanat.ro că totul este deja perfectat. „Dan Ioan Sîrbu este coordonator Pro România Oțelu Roșu. E o surpriză plăcută și pentru mine, chiar foarte plăcută. Îi știu forța pe care o are în Oțelu Roșu și, dacă până acum eram obișnuiți să treacă la Pro România oameni de la PSD, iată că se întâmplă să treacă și lideri locali PNL, ceea ce mă bucură”, a declarat Ion Mocioalcă.

Conducerea PNL a primit cu mare surprindere informațiile apărute și se îndoiește că Dan Ioan Sîrbu ar fi plecat la Pro România. Ba, dimpotrivă, dă asigurări că acesta rămâne liberal!