Pro România se pregătește de alegeri locale la Caransebeș cu forțe noi

banner publicitar

Noii membri Pro România plecați de la ALDE au fost prezențati în cadrul ședinței de birou local a organizației Pro România de la Caransebeș. Aceștia au semnat noile adeziuni alături de președintele organizaţiei, Dumitru Matei, și de președintele executiv, Marian Corduneanu, care au făcut acest pas săptămâna trecută.

La Caransebeș au mai rămas din vechea gardă a organizației locale ALDE 4 membri, ne-a declarat fostul peședinte executiv, Marian Corduneanu, trecut la Pro România:

Cu toată sinceritatea mea vreau să mulțumesc pentru colaborare domnului președinte Ion Tabugan, colegilor din Biroul Județean și nu în ultimul rând colegilor din organizația municipală. Am lucrat bine împreună în scurta mea activitate politică în ALDE, sunt oameni minunați și cei care au rămas, cei 4 membri și cei care ne-au urmat cei peste 20. Cu toții avem același scop să ajutăm această comunitate.”, ne-a declarat fostul președinte executiv ALDE.

Reamintim că la nivel local membrii ALDE au decis să părăsească partidul și să se alăture unui nou proiect pe care Pro România îl propune pentru municipiul Caransebeș.

În cadrul organizației Pro România Caransebeș vor avea loc alegeri marți, 26 februarie, la ora 19.00, ne-a informat Marian Corduneanu, de acum membru Pro România.