Pro România caută în continuare candidatul ideal pentru alegerile prezidențiale

Pro România nu confirmă zvonurile că ar fi bătut palma cu un alt partid pentru alegerile prezidențiale. Prezentă la o conferință de presă în Timișoara, vicepreședintele Ioana Petrescu dă asigurări că analizează mai multe opțiuni, dar din interiorul Pro România.

„Noi am anunțat public de mai multe ori care ar fi profilul candidatului Pro România. S-a spus foarte clar că dorim o persoană cu profil pro-european, fără probleme morale, fără probleme penale, de centru-stânga”, declară Ioana Petrescu. Într-o notă personală, ea mai spune că își dorește de la partidul ei să propună un candidat propriu, care să reprezinte altceva în politică și să satisfacă acest nou electorat.

Și cei din Pro România Timiș își doresc un candidat. „Legat de aceste alegeri, părerea e unanimă. Ne dorim ca Pro România să aibă un candidat, un om în jurul căruia să se strângă partidul. Și în momentul de față, putem da dovadă de mobilizare pentru a susține un candidat la prezidențiale, un membru Pro România. Noi avem obligația de a transmite acest mesaj și către București”, spune Nicolae Birău, coordonatorul filialei Timiș.