Pro România aduce în primăriile din Caraș-Severin performerii din mediul de afaceri!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

În timp ce pe piața transferurilor politice e mare agitație, Pro România a ales să mizeze în alegerile din 27 septembrie pe foarte mulți oameni de afaceri, intrați mai recent în viața politică, cărora le lipsește poate experiența politică, dar care și-au demonstrat competențele în mediul privat!

Pro România contează tot mai mult de la o zi la alta, iar oamenii de succes nu întârzie să se alăture acestui proiect politic coordonat de Victor Ponta. La ușa partidului în Caraș-Severin, la Mocioalcă și Spânu, vin mulți nemulțumiți de prin alte partide gată se semneze adeziunea la Pro, dar puțini dintre ei se vor regăsi pe afișele electorale la alegerile locale. Candidează în schimb sub sigla Pro România oameni de afaceri care au dovedit deja în comunitățile lor că pot construi, că pot dezvolta și care acum sunt dispuși să facă același lucru din postura de primar.

„Am desemnat trei întreprinzători de succes, care pot dezvolta comunitățile în care trăiesc, să candideze pentru funcția de primar în comunele Berzovia, Măureni și Ramna. George Racolta e candidatul Pro România pentru Primăria Berzovia, Marius Moșoarcă va candida la Ramna, iar la Măureni mergem cu Petru Moldovan. Toți trei sunt oameni de afaceri, sunt cunoscuți și apreciați în localitățile lor, iar Pro România este astăzi un partid care nu face simplu act de prezență în alegeri, este un partid care și-a propus să câștige”, a declarat deputatul Ion Spânu pentru expressdebanat.ro.

George Racolta, canditatul Pro România pentru Primăria Berzovia

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/