PRM Caraș-Severin se reface și se pregătește de prezidențiale!

Organizația județeană Caraș-Severin a Partidului România Mare s-a reorganizat și a susținut astăzi o primă conferință județeană. A fost aleasă conducerea executivă și a fost anunțată intenția lui Corneliu Vadim Tudor de a intra în cursa pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Șocul de după alegerile europarlamentare odată trecut a lăsat susținătorilor PRM deschisă calea speranțelor într-un nou început. Cu un sediu renovat și cu avânt în reorganizarea filialelor din localitățile Caraș-Severinului, conducerea interimară a formațiunii a organizat la Sala Lira din Reșița un congres județean în care și-a ales, sau mai degrabă reconfirmat, conducerea. Rămâne președinte al PRM Caraș-Severin Viorel Bosnea, prim-vicepreședinte a fost ales Flavius Dochin, iar alături de ei cinci vicepreședinți și șapte secretari. Cei circa 80-90 de membri adunați din întreg județul la ședința de astăzi de la Reșița au nominalizat și votat și Biroul executiv, care numără 25 de membri, în vreme ce din Consiliul județean al PRM Caraș-Severin fac parte 95 de membri, doar 64 numiți astăzi, iar restul își vor ocupa poziția după organizarea filialelor locale.

Surprize-surprize

O apariție neașteptată, cel puțin pentru presă, căci am aflat mai târziu că a existat o invitație din partea organizatorilor, a fost prezența în sală a unor membri din conducerea organizației județene a PSD, Nicolae Ștefănescu și Marius Bălean.

Pentru noi este un gest de apreciere, pe care dumneavoastră l-ați făcut organizației noastre de a ne invita aici și aș vrea să vă spun că pentru noi Partidul România Mare reprezintă o forță politică ca oricare altă forță politică din Caraș-Severin”, a spus Nicolae Ștefănescu, politicianul PSD adăugând că PRM are în PSD ,,un partid care vă apreciază, un partid care vă stimează și un partid care vă dorește să aveți succes”.  

După ce le-a urat succes și membrilor filialei județene a PRM, care au fost aleși astăzi la conducerea formațiunii, Nicolae Ștefănescu a lansat o invitație de susținere în turul doi al prezidențialelor. ,,Dacă este posibil, vă invităm ca, în turul doi al alegerilor, să îi dați votul viitorului președinte cert al României, Victor Ponta”, a spus reprezentantul PSD.