Prins când abandona deșeuri în Timișoara

deseuri abandonate timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un bărbat a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că a abandonat deșeuri în Timișoara. Le-a carat noaptea, ca să nu fie văzut când le aruncă la marginea străzii.

Omul a fost prins în zona Fratelia, duminică noapte, puțin înainte de ora 24:00. Transporta resturi pe Strada Bujorilor.

„Bărbatul în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în localitatea Dudeștii Noi, a fost surprins transportând deșeurile cu roaba și cu un cărucior. Deși a fost depistat ducând resturile pe timp de noapte astfel încât să nu fie văzut de alții, el a declarat că nu a știut că nu are voie să depoziteze gunoaiele în acel loc. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 30.000 de lei”, aflăm de la Poliția Locală Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Săptămâna trecută, alte trei persoane au fost depistate și sancționate drastic pentru aceeași faptă, iar, în ultimele luni, 22 de persoane au fost amendate cu sume cuprinse între 10.000 și 45.000 de lei pentru abandon de deșeuri pe domeniul public.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/