Prins beat la volan! De două ori în aceeași zi!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ambiția unui bărbat din Ticvaniu Mare i-a adus dosare penale! Omul nu are permis de conducere, dar asta nu l-a oprit să se urce la volan. Ba mai mult, și-a făcut curaj cu câteva pahare de alcool și a repetat aventura chiar în aceeași zi.

Un bărbat de 49 de ani din Ticvaniu Mare și-a direcționat ambiția spre colecționarea de dosare penale! Și asta pentru că, deși nu deține permis de conducere, s-a urcat la volan, fiind în stare avansată de ebrietate. Omul a repetat aventura de două ori în aceeași zi, fiind prins de polițiști de tot atâtea ori.

În primă fază, în jurul orei 12.20, polițiștii din Grădinari și Ticvaniu Mare au fost sesizați că un bărbat conduce o mașină, fiind sub influența alcoolului. Autoturismul a fost găsit parcat pe strada Crucii din Grădinari, în fața unui imobil, șoferul fiind la volan și consumând nestingherit alcool. Revoltat, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Aceeași atitudine a avut-o și la spitalul din Oravița, unde a refuzat recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Experiența nu i-a fost învățătură de minte, așa că la orele serii, s-a urcat din nou la volan, însă de această dată, nu a fost la fel de norocos. A pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț pe strada Vărădiei din Grădinari. A acceptat și testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Teribilistul a fost dus din nou la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

„Pe numele lui au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, sub influența alcoolului și refuzul recoltării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează polițiștii cărășeni.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/