„Principiul transparenței? O GLUMĂ pentru cei aflați la butoane! Una macabră!”

untitled design set 970x90 px

Senatorul Ion Mocioalcă îi arată din nou cu degetul pe cei care se află acum la butoane și în mâinile cărora stă, în vremuri de pandemie, sănătatea românilor. Pentru ei, oamenii sunt doar cifre și statistici, spune parlamentarul cărășean.

Ion Mocioalcă vorbește despre scandalul voturilor din capitală, scandal care i-a avut în centrul atenției pe cei de la USR+, în frunte cu Clotilde Armand. Acesta compară controversata numărare a voturilor de atunci cu numărătoarea de acum, în contextul pandemiei. „Au nesocotit voința românilor falsificând în interes propriu rezultatele alegerilor, acum asistăm la mascarada falsificării viitorului pusă-n scenă de niște păcălici tupeiști! Pentru ei, PNL&USR+, viața românilor nu contează, din păcate! Pentru ei, românii sunt cifre, numere de dosare, statistică, atât! Statistică «ajustată» după cum le convine tartorilor.”, a răbufnit parlamentarul social-democrat.

Mocioalcă vorbește despre „grija” manifestată de cei care ne conduc în a distruge spitalele publice, pentru a privatiza tot ce înseamnă sănătate în România. „De unde atâta ură și înverșunare să distrugă «pas cu pas» sistemul de sănătate publică? E limpede ca lumina zilei: urmăresc să privatizeze forțat și nu oricum, călcând pe cadavre!”

În timp ce fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, are contre cu premierul Cîțu pe tema numărului deceselor, senatorul PSD folosește termeni duri pentru a-i caracteriza pe cei care astăzi dețin puterea și în ale căror acțiuni nu se regăsește omul de rând, ci doar interesul personal. „Ei nu au ordine, nu sunt sfătuiți/plătiți ( ?? ) să fie morali! Ce altceva să înțelegem din tărășeniile și ticăloșiile acestor.. ciocli?!? Au dat dovadă de ipocrizie, fățărnicie, aroganță și autosuficiență, de incompetență nu mai pomenim, pentru că pare că toate acțiunile lor sunt deliberate și NU de bun augur pentru oameni! Opriți-vă!! DESTUL!!”