Prin Reșița, cu viteza melcului turbat. Impusă de PNL şi PSD!

Consiliul Local Reşiţa a aprobat în ultima sa ședință ordinară ca pe două bulevarde și o stradă din municipiu să se circule cu maximum 40 km/h. Aceeași hotărâre ridică limita de viteză pentru alte străzi la 60 km/h.

Pe două bulevarde din oraș nu se va mai putea merge cu mai mult de 40 km/h, adică devin tocmai altceva decât ceea ce numele le spune că sunt: artere intens circulate (http://dexonline.ro:8080/definitie/bulevard)!

Singurul care a protestat și a și votat împotrivă a fost consilierul local PMP Viorel Mutu, care a explicat că nu este normal să se meargă cu viteza melcului prin oraș. Au sărit colegul său Mirel Sabo și primarul Ioan Popa, care au argumentat că pe acolo circulă mulți copii și trebuie protejați. Degeaba a explicat Mutu că trebuie ținut cont și de șoferi, că pietonii dacă circulă corect nu sunt în pericol, că s-a votat și gata!

Astfel, pe întregul Bulevard al Muncii va trebui să reduceți viteza până la 40 de km la oră, la fel și pe Bulevardul A.I. Cuza, de la semafor până la intersecția cu Str. Petru Maior și pe Str. Petru Maior, de la Grădinița PP 7 și până la intersecția cu Str. Pictor Andreescu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Vă puteți revanșa când ajungeți pe Str. Timișoarei, în intersecția de la Kaufland până la intersecția cu DN 58, Calea Caransebeșului, străzile Libertății, Traian Lalescu, Paul Iorgovici, Castanilor, Zimbrului și Văliugului, unde veți putea accelera până la limita a 60 de km/oră. La fel și pe Strada Minda până în drumul județean, Strada Scorușului, Primăverii, Cireșului, Barajului, intersecția de la BRD până la Trezorerie, Domanului și pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, de la Centrul de Transfuzie Sanguină până la OMV, în Triaj.

Primarul s-a mai arătat nemulțumit de faptul că sunt reproșuri, deși proiectul ar fi stat în dezbatere publică 30 de zile. Eu habar n-aveam, dumneavoastră ați știut?!

publicitate si promovare online banner maxagro