Primul meci cu UTA al sezonului pentru microbiștii timișoreni, pe Electrica! Pelici e încrezător!

Sâmbătă, în etapa a IV-a din Liga 2, se va disputa și primul meci al sezonului dintre o echipă din Timișoara și UTA. Ripensia va primi vizita arădenilor, care au avut parte de un start perfect de sezon. Roș-galbenii nu pot spune deloc același lucru, dar Pelici e încrezător, cu toate că știe că adverasrul său e o „nucă tare”.

Meciul cu UTA îi găsește pe cei de la Ripensia cu tot lotul valid. Doar tânărul Nafi Iseini urmează să fie împrumutat la Dumbrăvița sau Ripensia. „Un joc împotriva uneia dintre cele trei echipe cu maximum de puncte în această ediție de campionat. E o echipă care se anunță una dintre favoritele la promovare, care a investit masiv vara aceasta în aducerea de jucători. Au transferat jucători buni și foarte buni, zilele trecute au făcut o mutare interesantă, cu aducerea lui Ioniță. Ne așteaptă un meci dificil, probabil vor veni la Timișoara hotărâți să câștige. Ne dorim să producem surpriza, pentru că, e clar, plecăm cu șansa  a doua. Chiar dacă jucăm acasă, UTA este favorită, știm ce înseamnă acest club, suporterii, staff-ul. Sperăm să scoatem punct sau puncte”, spune Pelici despre acest joc.

Tehnicianul timișorean e convins că echipa sa poate fi puternică dacă se vor elimina erorile individuale. Întrebat dacă crede că UTA îi vede ca o victimă sigură, după ultimele rezultate, Pelici e convins că antrenorul Laszlo Balint va avea grijă ca jucătorii să fie concentrați. „Poate ar fi bine să se întâmple așa, dar cred că Balint e un antrenor care a acumulat suficientă experiență pentru a-i ține pe jucători cu picioarele pe pământ. Vom vedea asta la ora jocului, cu siguranță noi vom fi conectați la miză. Sperăm să fie un joc frumos, să avem și public. Vor veni și suporteri din Arad. Noi ar trebui să eliminăm greșelile personale, pentru că acestea ne-au costat. Cu Metaloglobus și Buzăul am făcut cadouri, dacă vom reuși să corectăm aceste lucruri, vom putea pune probleme oricărui adversar”, a explicat „Pelicanul”.

Formația arădeană a avut parte de o schimbare la față vara aceasta. Pelici a explicat de ce și a lăudat ce se întâmplă în orașul de pe Mureș. „Există o relație de respect reciproc. Un antrenor valoros, care a demonstrat pe la echipele pe unde a trecut. Cu siguranță, va fi o revedere plăcută. Cred că toți factorii au un merit, inclusiv cei care au decis să-l aducă acolo, reprezintă motivul schimbării în bine. Balint este un garant al lucrurilor bine făcute, are oameni care pot să-l ajute. Mă refer la Bogdan Apostu, cu care face echipă în conducerea unei echipe. El fiind agent de jucători, îi aduce fotbaliști de calitate”, a mai punctat antrenorul.

Partida de pe Electrica începe sâmbătă dimineața, la ora 11 și nu va fi televizată.