Campioni de mici! Doi frați lugojeni de 6 și 8 ani, cei mai buni în campionatul de supermoto viteză

Sportivii din cadrul Clubului „MotoExtrem” Lugoj sunt de aur, și în acest an, la supermoto și viteză. Luca Mark Ioviță, la doar 9 ani, este dublu campion național și regional, iar fratele acestuia, Dean Victor Ioviță, care a împlinit 6 ani, a câștigat medaliile de bronz bronz. Lor li se adaugă Mark Szabo Mark, care a câștigat argintul național.

După ultima etapă, desfășurată la Arad, Luca Mark Ioviță, în vârstă de 8 ani, și-a adjudecat cel de-al doilea titlu național consecutiv la viteză 50 cmc juniori 3 și primul titlu național la o categorie mai mare – supermoto 65 cmc, unde a luat maximul de puncte.

„La această categorie, Mark a fost vicecampion și anul trecut, iar acum pentru a participa, deoarece limita de vârstă este 9 ani, a avut nevoie de o derogare din partea federației.”, ne-a declarat Marțian Ioviță, tatăl sportivului. Talentatul lugojean s-a impus clar și în Campionatul Regional, cucerind titlurile la aceleași clase. Fratele său mai mic, Dean Victor Ioviță, de 6 ani, a cucerit locul 3 regional la 50 și 65 cmc, iar Mark Szabo, locul 2 la național și regional.

Și la clasa veterani, clubul a avut rezultate bune prin Andrea Leli care, după etapa de la Arad, a obținut locul trei în Campionatul Național al României la Supermoto. Sportivii de la „Moto Extrem” vor participa în zilele de 14 și 15 septembrie la Târgu Mureș și la cea de-a treia etapă națională la motocros.