Trupa Om la lună ajunge pentru prima dată la Timișoara sâmbătă, 29 august, unde o să prezinte publicului timișorean albumul Dans, compus și înregistrat în perioada de izolare. Concertul va avea loc la Faber și se va desfășura în condiții de maximă siguranță.
Evenimentul de lansare de la Timișoara va începe la ora 20:00 și va respecta toate normele de siguranță, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.
Biletele s-au pus în vânzare, în varianta de pachete de două şi trei persoane, la prețul de 45 lei/persoană, fiind disponibile online de pe eventbook.ro.
Despre trupă și album
Albumul a fost compus în perioada de izolare, când membrii trupei s-au hotărât să locuiască împreună timp de 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei, sentimente care au fost diferite și în opoziție una cu alta. Piesele albumului sunt diferite, cu accente indie rock, post rock, disco, electro pop și multe alte influențe. Albumul Dans este disponibil pe toate platformele de streaming.
Trupa este formată din 4 membri, și anume: Doru Pușcașu (voce, chitară, pian), Dragoș Strat (chitară), Cătălin Constantin (bas) și Adrian Maraloiu (tobe). Om la lună este un proiect muzical creat în 2018 de Doru Pușcașu, inițial ca proiect solo de rough acoustic poetry, devenit în 2019 full band, odată cu asocierea celorlalți 3 membri. Trupa Om la lună a lansat până acum o serie de cântece prezente în playlisturile multor radiouri și a avut concerte sold-out în București și în țară. Mai multe despre ei puteți afla de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/omlaluna, îi puteți găsi pe Youtube: https://www.youtube.com/c/omlaluna şi chiar pe Instagram: https://www.instagram.com/om.la.luna
,,Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile. A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta.”, spune Doru Pușcașu, un membru al trupei.
Albumul conține piesele: Zid, După război, Descusută, Far, Dans și Noapte bună, iar albumul va preceda primul album full al trupei, care va fi lansat în această toamnă. Piesele au fost înregistrate la București în studioul For The Records și au fost produse, înregistrate și mixate de Dragoș Strat și masterizate de Cristian Varga la Master Vargas NY.