Primii artiști care vor cânta pe scena Codru Festival 2022

codru festival 2019
po 1000x100px (3)

După ce au îmbogățit Pădurea Bistra cu 2.000 de puieți în primăvară, organizatorii Festivalului CODRU anunță care sunt primii artiști care vor urca pe scenele amenajate în mijlocul naturii. Festivalul va avea loc între 25 și 28 august. 

Între cei care au confirmat prezența la festival sunt Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus.

Organizatorii urmează să dezvăluie și numele altor artiști care vor participa la festival. Scenele vor fi amenajate în mijlocul naturii, la marginea pădurii și în luminișurile din pădure. Vor fi patru zile pline de muzică, relaxare și experiențe culinare. O zonă specială va fi amenajată și pentru copii, unde cei mici se vor putea bucura de activități educative, dar și de aventură.

codru festival 2022 line up

1000x200 dacus 02

„CODRU este puntea creată de noi între natură, muzică și artă. Ne dorim să protejăm și să întinerim Pădurea Bistra, aflată la 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Este o arie protejată de interes național, unde cresc specii prețioase de arbori. În cele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, împreună cu cei 2.000 de voluntari, am plantat 8.000 de puieți. Fiecare participant la festival se alătură misiunii noastre de reîmpădurire și ecologizare a zonei. Încasările vor fi redirecționate către cauze ecologice.”, au transmis organizatorii.

Prima ediție a CODRU a avut loc în 2019. Festivalul revine după doi ani de pauză generată de restricțiile pandemiei.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px