Documentarul despre Timiș este gata. Cum a transformat Charlie Ottley un eveniment neplăcut într-o șansă

52131057808 35dec5f955 b
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Regizorul Charlie Ottley a reușit să recupereze atât drona cu care a filmat documentarul despre Timiș și Timișoara, cât și cardul de memorie, așa că a salvat toată filmarea. Materialul este aproape gata și va fi lansat luna viitoare.

„Am terminat de filmat. Iubesc Timișul și Timișoara. O să avem un film frumos. Avem toată filmarea.”, a spus Charlie Ottley.

Filmul va fi lansat în 28 iulie cu ocazia Zilei Județului Timiș. Ideea unui astfel de documentar a venit după o primă întâlnire a autoritățile județene cu Charlie Ottley.

„Această idee de promovare ne-a venit anul trecut, în decembrie, când ne-am întâlnit la Parcul Crăciunului.  Ne-am gândit să lucrăm la un proiect mai amplu, acela de a promova Timișoara și Timișul în vederea Capitalei Europene a Culturii. Există puține, ca să nu spun deloc, materiale de promovare a Timișoarei pentru anul viitor, ne interesează promovarea pentru exterior, pentru turiști din străinătate și din toate colțurile țării.”, a declarat și Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Cât despre furtul echipamentelor de filmare, regizorul englez spune că vede evenimentul ca pe o șansă și vrea să îi ajute pe copiii care l-au prădat. Îi așteaptă pe platourile de filmare să îi învețe să filmeze și astfel, poate, să le dea o șansă la o viață mai bună.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Nu noi suntem victimele aici. Adevăratele victime sunt copiii, care ar fi trebuit să fie acasă, în pat, dormind pentru a merge la școală a doua zi. Copii care nu ar fi trebuit să fie neglijați de părinții lor și de societate. Indiferent de ce etnie sau naționalitate sunt, sunt cetățeni români care au dreptul la o șansă la educație.”, a adăugat Charlie Ottley.

Vă reamintim că regizorul a rămas fără echipamentele de filmare, în noaptea de duminică spre luni, în Parcul Civic. A fugit după hoți, care s-au speriat rapid și au abandonat geanta. Aceasta a fost găsită de un bărbat din Bacău care a și plecat cu ea spre casă. Poliția l-a identificat și echipamentele au ajuns la polițiștii din Bacău și, miercuri dimineața, la Timișoara, înapoi în posesia regizorului.

8d4763d7 4275 40ad a2dd f3c08b12acd1

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/