Primele produse de îngrijire coreene se găsesc de acum în Iulius Town Timișoara

My-K, retailer din industria de cosmetice coreene premium este de acum prezent în portofoliul de branduri al Iulius Town Timișoara. Pasionații de beauty și skin-care au la dispoziție o gamă variată de măști faciale, produse de make-up și pentru îngrijirea pielii și a părului, de la branduri exclusive precum Dr.Jart+, Cosrx, Nacific.

Recent, My-K a deschis prima locație fizică din România la parterul Iulius Town și propune o gamă variată de produse de îngrijire coreene sinonime cu înalta calitate și inovația. Timișorenii găsesc aici celebrele măști faciale, ce au revoluționat lumea și care sunt ideale pentru un ten radiant și sănătos, produse de gomaj și exfoliere pentru o piele curată și hidratată, diferite creme hrănitoare, cosmetice pentru un make-up de invidiat.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, pe rafturile magazinelor se găsesc produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului și diverse accesorii. Printre brandurile de renume, care se regăsesc la My-K se numără: Dr.Jart+, Cosrx, Nacific, Tonymoly, Missha, dar și alte mărci consacrate.

Toate produsele skin-care sunt din ingrediente naturale speciale: ginseng, semințe de chia, cartofi sau mucus de melc, și au la bază tradiția coreeană ce tratează cu mare respect frumusețea. Acestora li se adaugă tehnologiile inovatoare, astfel că rezultatul utilizării produselor coreene nu va trece neobservat, pielea va străluci, iar machiajul impecabil va ieși mereu în evidență.

My-K este un retailer multibrand și este destinația perfectă pentru toți iubitorii de produse de skin-care coreene.