Cinci noi fluxuri de vaccinare în Timiș pentru imunizarea cu Moderna

DSP Timiș anunță că noile fluxuri vor deveni operaționale din 15 martie. În total, în județul Timiș sunt 52 de centre pentru imunizarea împotriva noului virus. 

Noile fluxuri pentru vaccinul Moderna vor fi alocate astfel: Vox Technology Park Timișoara – două fluxuri, Spitalul Orășenesc Făget – un flux, Spitalul Orășenesc Deta – un flux și Centrul de Sănătate Buziaș – un flux. Acestea vor deveni operaționale din 15 martie. Vaccinul Moderna se adresează cu predilecție persoanelor de peste 65 de ani, precum și celor peste 55 de ani, cu boli cronice.

În total, în prezent, în Timiș sunt operaționale 47 de fluxuri de vaccinare împotriva noului virus, iar din 15 martie vor fi 52.

leader board 728 x 90 px

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Timiș s-a administrat un număr total de 1.411 vaccinuri. Dintre acestea, în cadrul etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 s-au administrat 1.269 de vaccinuri. De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului s-au administrat 66.767 de doze de vaccin, cu 96 de reacții adverse despre care autoritățile spun că au fost de intensitate scăzută spre moderată.