Primarul Ursu nu renunță la parcul de 5 milioane de euro

Primarul din Oravița are planuri de milioane de euro pentru comunitatea pe care o conduce. Pe lângă reabilitarea teatrului, amenajarea unui muzeu și a unei piețe futuriste, edilul Ursu mai are un plan valoros!

Proiectul este unul extrem de generos și presupune amenajarea unui parc uriaș în zona în care este și Detașamentul de pompieri. Pe lângă alei și terenuri de sport, zone de agrement și locuri de joacă pentru copii, vor fi amplasate și mai multe căsuțe din lemn în care vor fi amenajate ateliere speciale de joacă și creativitate pentru copii.
Proiectul a mai fost depus o dată spre finanțare, dar a fost respins din cauza clădirii propuse în proiect, acum Primăria schimbând construcția unei clădiri cu amplasarea mai multor ateliere pentru copii.

Finanțarea solicitată pentru acest proiect depășește cu puțin 5 milioane de euro.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Dacă adunăm această sumă cu cele 2,3 milioane de euro pentru teatru, 1,3 milioane pentru Muzeul Văii Carașului și cei 1,2 milioane de euro pentru piața futuristă ce se va construi la Oravița, reiese că în următorii anii orașul a reușit să atragă și să deruleze proiecte de 10 milioane de euro, depășind astfel orice primărie din Caraș-Severin.

banner maxagro