Primarul Ursu, forţat să mai candideze o dată! „În fiecare zi mă rog la Dumnezeu să mă ajute să implementez cât mai multe proiecte pentru comunitatea mea”

untitled design set 970x90 px

Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, nu poate evita candidatura pentru încă un mandat în calitate de edil-şef! Deşi actualul statut în cadrul PSD Caraş-Severin (preşedinte executiv) i-ar putea asigura, cu usurinţă, biletul spre un loc în Parlamentul României, Ursu spune că mai are foarte multe proiecte în curs de materializare, proiecte pe care nu a reuşit să le finalizeze în cei aproape 7 ani de când e primar.

Alegerile locale din 2020 se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care oamenii vor fi, din nou, puşi în următoarea situaţie: fie le vor acorda încă o şansă actualilor edili de a-şi continua planurile de dezvoltare în comunitatea din care fac parte, fie vor opta pentru shimbare, taxând astfel falsele promisiuni lansate în cadrul campaniilor electorale precedente.

Primarul oraşului Oraviţa, Dumitru Ursu, a beneficiat, în cadrul alegerilor locale din 2016, pentru a doua oară de încrederea cetăţenilor, semn că promisiunile făcute înainte s-ajungă în fruntea administraţiei publice locale nu s-au rezumat doar la praf în ochii alegătorilor. Deşi nu şi-a propus să iasă la pensie din scaunul de edil-şef, Ursu mai are câteva lucruri de pus la punct în oraşul pe care-l conduce, de aceea ipoteza unor alegeri locale cu actualul primar privind jocul de la marginea terenului rămâne fără acoperire.

În privinţa motivelor care stau la baza unei noi candidaturi a social-democratului din Oraviţa, Dumitru Ursu relatează pentru expressdebanat.ro: „În 2020, voi candida, din nou, pentru funcţia de primar! Consider că sunt multe proiecte care trebuie finalizate, proiecte care nu sunt puţine la număr, dar despre care voi povesti, pe larg, într-o altă întrevedere. Specific însă că, fără ajutorul consilierilor PSD, nu aş fi reuşit să fac atâtea proiecte, proiecte care, în viitorul apropiat, se vor materializa”.

Pe de altă parte, şeful administraţiei de la Oraviţa mai pune în balanţă şi datoria morală pe care o are faţă de electorat: „Am o datorie morală faţă de oamenii care m-au votat într-un procentaj de 62%, cărora le mulţumesc şi promit că nu-i voi dezamăgi. Totodată, vreau să vă mărturisesc că în fiecare zi mă rog la Dumnezeu să mă ajute să fac şi să implementez cât mai multe proiecte pentru comunitatea mea”, concluzionează şeful administraţiei orăviţene.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/