Primarul unei comune, noul președinte interimar al PNL Lugoj

pnl timis
untitled design set 970x90 px

Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis, joi, numirea lui Vasile Bejera, primarul comunei Știuca, în calitate de președinte interimat al organizației din Lugoj. Claudiu Buciu, primarul Lugojului, se află în conflict cu cei din conducerea PNL Timiș.

Continuă scandalul între Claudiu Buciu, primarul liberal din Lugoj, și conducerea PNL Timiș. Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis, joi, cu unanimitate de voturi, numirea lui Vasile Bejera, primarul comunei Știuca, în funcția de președinte interimar al PNL Lugoj.

Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de un an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale. Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia”, a transmis PNL Timiș.

De asemenea, reprezentanții organizației județene a partidului mai informează că mandatul noului președinte interimar va fi acela „de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ”.

Claudiu Buciu, primarul din Lugoj, este în conflict cu conducerea PNL Timiș încă din vara anului trecut, pentru că nu a dorit să organizeze alegeri interne. Mai mult, luna trecută, Alin Nica, șeful PNL Timiș, l-a amenințat cu excluderea din partid pe Buciu, după ce primarul Lugojului a desființat mai multe instituții de cultură din oraș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/