Primarul Torma vrea să aducă tinerii acasă. „Ei sunt cei care vor modela România”

promovare online Timisoara Casa Auto

În penultima zi lucrătoare din 2017, primarul Adrian Torma a avut o misiune dificilă: să le explice tinerilor din oraș că nicăieri nu e mai bine ca acasă.

După ce i-a obișnuit pe utilizatorii de Facebook cu postări dese și cu audiențe online, primarul din Moldova Nouă a descoperit o nouă metodă de a se apropia de cetățeni. În ultima săptămână de lucru din 2017, Adrian Torma a organizat o întâlnire cu tinerii din oraș pentru a le explica rolul important pe care îl joacă ei în viitorul localității, dar și pentru a-i convinge că acasă e cel mai bine.

„A fost o întâlnire interesantă și plăcută, o întâlnire de acomodare pentru această abordare nouă, care vreau să rămână o tradiție pentru mine cât voi fi primar. Tinerii de azi sunt cei care vor modela România pe un drum modern în noua eră a globalizării, tinerii sunt șansa unei Românii europene și eu cred că doar împreună putem gândi România de mâine. A fost o discuție liberă în care am reușit să ne cunoaștem și să identificăm oportunitățile de colaborare”, transmite primarul Adrian Torma.

promovare banner maxagro

La întâlnirea organizată joi, 28 decembrie, au participa și tineri cu care Adrian Torma a decis să lucreze la Primărie, Casiana Stefanovici și Dorin Tismănariu, tocmai pentru a le dovedi participanților că Moldova Nouă se bazează pe oameni ca ei.

Edilul-șef speră ca pe viitor aceste întâlniri să capete amploare, să fie o sursă de idei noi pentru dezvoltarea orașului și, în cele din urmă, să îi convingă pe tineri să rămână în orașul din Clisură. „Moldova Nouă are nevoie în acest moment ca tinerii să revină acasă, iar noi, administrația publică, trebuie sa le oferim oportunități clare pentru a face acest pas”.

publicitate tmc 640